+40 730 519 590contact@elitemedicale.ro

Abordarea Pacientului prin Colaborare Interdisciplinară și Management Integrat

Ne face mare plăcere să anunțăm cea de-a doua ediție privind abordarea integrată și multidisciplinară în îngrijirea pacienților, care va avea loc în această toamnă la Cluj-Napoca

FORUMUL

Abordarea Pacientului prin Colaborare Interdisciplinară și Management Integrat, ediția a II-a

Suntem onorați să vă aducem la cunoștință organizarea celui de al doilea Forum ,,Abordarea Pacientului prin Colaborare Interdisciplinară și Management Integrat”, care va avea loc la Cluj-Napoca, în această toamnă. Evenimentul se va desfășura în Aula “Iuliu Hațieganu” a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, strada Gheorghe Marinescu nr. 23

Scopul evenimentului este abordarea integrată și multidisciplinară în tratarea pacienților, prin implicarea diferitelor specialități medicale pentru a oferi cele mai actuale și inovative soluții de profilaxie și tratament.

Manifestarea este organizată de Elite Medicale împreună cu Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

În cadrul evenimentului se va pune accentul pe circuitul pacientului în sistem, prin identificarea celor mai bune practici în vederea îmbunătățirii calității îngrijirii pacienților, precum și a optimizării proceselor de management sanitar.

Forumul va reuni cadre medicale și universitare din diverse specialități, reprezentând o oportunitate valoroasă de a împărtăși idei și experiențe cu specialiști ai altor sectoare medicale.

Detalii referitoare la data evenimentului, program și modalități de înregistrare vor fi disponibile pe site-ul nostru în curând.

LECTORI

În curând…

Locație

Evenimentul se va desfășura în Cluj-Napoca, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațeganu”

Informații

+40 730 519 590

Email

contact@elitemedicale.ro

Locație

Cluj-Napoca

Video

Aici puteți vedea Clipul Oficial al Ediției I - 2023
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security