Tel. +40 730 519 590   |  E-mail:  contact@elitemedicale.ro

Termenii si conditiile generale de vânzare (“Termeni si Conditii”)

 

Website-ul elitemedicale.ro (denumit in continuare “site-ul nostru”) apartine si este administrat de societatea Transilvania Multimedia SRL (denumita in continuare “TM SRL”), o societate cu raspundere limitata romaneasca, avand urmatoarele date de identificare si posibilitati de contact:

 • Cod Unic de Inregistrare Fiscala: RO39748814;
 • Numar de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului: J12/3634/2018;
 • sediul/adresa de corespondenta: mun. Cluj-Napoca, str. Dunarii, nr. 170, jud. Cluj;
 • e-mail: contact@elitemedicale.ro;
 • telefon: +40 746 810 548.

 

Prezentele Termeni și Condiții se adresează persoanelor fizice sau juridice care utilizează site-ul nostru (“Vizitatori”/”Utilizatori”) pentru efectuarea de achiziții online/încheierea de Contracte la Distanță in legatura cu serviciile oferite de noi (denumite în continuare Utilizatori finali/Cumparatori).

Acești Termeni și Condiții sunt un acord între dumneavoastră, în calitate de persoană fizică sau juridică ce utilizează site-ul de internet elitemedicale.ro, pe de o parte, și societatea TM SRL, pe de altă parte.

 Termenii și Condițiile au fost elaborate în conformitate cu legislația română.

 Informațiile prezentate pe site-ul nostru cu privire la serviciile oferite constituie doar invitația la încheierea Contractului de Vânzare în sensul art. 2 pct. 7 din Ordonanța de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

 1. Descrierea serviciilor

 TM SRL va ofera posibilitatea achiziționării online pe site-ul nostru de tichete de acces la conferintele organizate de TM SRL si brandul Ziar Medical (denumite mai departe “eveniment(e)”).

Prezentele conditii si termene se completeaza cu cele afisate explicit pe pagina fiecarui eveniment, partile neputand deduce alte conditii sau termeni decat cele/cei prevazuti explicit de TM SRL pe site-ul nostru sau de lege.

 1. Acceptarea serviciilor

Serviciile website-ului elitemedicale.ro sunt oferite de societatea Transilvania Multimedia S.R.L. exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare.

Acceptarea prezentelor Termeni și Condiții este voluntară, reprezentând o formalitate premergătoare încheierii contractului la distanta privind achizita serviciilor oferite de TM SRL.

 Prin bifarea casutei “Accept termenii si conditiile”, dvs., ca Utilizator sau, după caz, Cumpărător, va declarati acordul cu privire la prezentele conditii ale site-ului și serviciilor oferite de noi.

Eventualele conditii suplimentare pe care Utilizatorul/Cumparatorul ar dori sa le impuna termenilor si conditiilor acestui site sunt excluse si nu vor fi recunoscute de catre TM SRL in lipsa existentei acordului nostru expres cu privire la acestea.

 TM SRL nu isi asuma nicio raspundere pentru informatiile/datele/documentele inexacte, incorecte, pe care ni le furnizati. In cazul in care TM SRL are suspiciuni privind autenticitatea documentelor sau informatiilor puse la dispozitie, este indreptatit sa sesizeze autoritatile/institutiile publice cu competente de investigare, supraveghere si control.

Cumparatorii raspund de corectitudinea datelor furnizate. In cazul in care ati sesizat o eroare in datele furnizate, va rugam sa ne-o aduceti neintarziat la cunostinta, in caz contrar existand riscul de a nu beneficia de serviciul achizionat sau de anumite parti ale serviciului respectiv (spre exemplu, refuzul Colegiului Medicilor privind eliberarea certificatelor de participare cu credite EMC).

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul dintre TM SRL si dvs., in calitate de utilizator al site-ului si beneficiar al serviciilor oferite de noi.

TM SRL va putea adauga in orice moment produse noi la cele existente in pagina Web, produse care de asemenea vor fi reglementate de dispozitiile din Termenii și Condițiile in vigoare la acel moment.

De asemenea, TM SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea accesului in orice moment si fara preaviz, pentru oricare dintre produsele și/sau serviciile oferite pe site-ul nostru.

In cazul in care nu sunteti sau nu mai sunteti de acord cu prezentele, va rugam sa nu (mai) folositi acest site si/sau serviciile furnizate pe acest site de TM SRL.

 1. Drepturi de autor

 Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online al site-ului nostru,  imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului, intrucat reprezinta proprietatea societății TM SRL,  fiind aparat de legea dreptului de autor.

 1. Procedura de achizitie a produselor

Pentru achizitionarea produselor de pe site-ul Web, TM SRL solicita Utilizatorilor urmatoarele:  varsta minima 18 ani, datele prevăzute în Politica de confidențialitate și sa completeze instructiunile ce apar pe ecran, cat si oricare altele ce sunt incluse in alte pagini de Web: completarea integrală a formularului electronic ce apare pe pagina Web urmand instructiunile indicate in el; apasarea pictogramei/butonului “ACCEPT”; primirea in adresa de mail al Utilizatorului confirmarea inregistrarii/achiziției.

            Achizitionarea produselor de pe site-ul site-ul nostru se face fara a crea un cont de utilizator.

  Pentru a se efectua achiziția tichetelor de acces la eveniment, trebuie ales evenimentul pentru care se dorește achiziția tichetelor de acces, numărul de tichete cumpărate, datele cu caracter personal solicitate, adaugand produsul dorit in “Cosul de Cumparaturi” in conformitate cu indicatiile de pe ecran, completand formularul de comanda facilitat si acceptand comunicarea lui către TM SRL, ceea ce implica citirea si acceptarea irevocabila a tuturor celor prevăzute în Termeni și Condiții, precum și a informațiilor afișate pe site referitor la respectivul eveniment. Achizitia se intelege efectuata la sediul TM SRL, cu exceptia cazului in care legea prevede contrariul.

Dupa efectuarea achizitiei si in timpul cel mai scurt posibil TM SRL va comunica un e-mail catre Utilizator/Cumparator continand dovada de achizitie.

 TM SRL isi rezerva dreptul de a anula numele utilizatorului si parola si prin urmare, accesul la pagina web al acelor utilizatori, PF sau PJ, care au datorii catre AGENT MEDICAL SRL.

 1. Perfectarea contractului la distanta

Contractul la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre TM SRL. Confirmarea se efectueaza sau electronic (e-mail). Termenii și Condițiile ziarmedical.ro stau la baza Contractului astfel perfectat.

Nu se va considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

 1. Pretul si forma de plata.

 Preturile de achizitie in vigoare la momentul introducerii comenzii sunt cele de pe ecran, cu exceptia existenței unor erori materiale sau de altă natură. Preturile includ taxa pe valoarea adaugata (TVA).

Orice taxe, tarife, taxe si cheltuieli, care decurg din achizitionarea poduselor vor suportate de catre utilizator.

Nu există costuri de livrare, livrarea tichetelor de acces făcându-se exclusiv electronic.

Plata pretului produselor achizitionate si costurile de livrare, ce vor aparea pe ecran, se poate face fie prin card de credit sau de debit, fie prin transfer bancar. Pentru a efectua plata cu cardul, Utilizatorul trebuie sa aleaga expres aceasta optiune si urmeze fiecare si toate instructiunile de pe ecran, oferind urmatoarele informatii:: a) tipul de card b) numarul cardului; c ) data expirarii; d) orice alta informatie ceruta pe ecran.

Ca sistem electronic de plati, TM SRL are instalat un gateway de plata pentru comert electronic, care a contractat cu banca, toate datele transferate in acest scop fiind criptate pentru a asigura securitatea maxima.

Ele sunt adapostite intr-un server securizat certificat de SSL (Secure Sockets Layer) prin Quick Certificate. Acest protocol este universal acceptat de pricipalele browsere si garantizeaza Utilizatorului : (I) identitatea destinatarului datelor dvs, (II) confidentialitatea informatiilor furnizate de el, si (III) integritatea (nu manipularea) informatiilor furnizate de el.

De asemenea, TM SRL garanteaza ca stocheaza datele furnizate de Utilizatori prin intermediul gateway-ul de plata doar cat timp se efectueaza achizitia, se realizeaza plata si pana de expirarea perioadei de retragere.

In scopul de a asigura o mai mare securitate a proprietarilor de carduri de credit, s-au inclus un numar de trei cifre de pe cardul dvs., care serveste ca un cod de identificare pentru a verifica prezenta fizica a cardului in timpul tranzactiilor pe Internet.

Acest numar de trei cifre imprimat pe spatele cardului dvs., imediat dupa numarul de card. In scopul de a preveni tranzactii frauduloase cu cardul de credit, vor fi solicitate astfel de cifrele de control pentru a valida operatiunea.

 1. Plata

Utilizatorului/cumpărătorului, în funcție de eveniment, i se pot oferi mai multe forme de plata pentru achiziția tichetelor de acces, printre care: ordin de plata pe baza unei facturi proforme, numerar sediul noastru, card bancar online – prin procesatorul euplatesc.ro.

Preturile vor fi afisate pe site-ul nostru in RON.

Utilizatorul/Cumpărătorul poate solicita trimiterea facturii proforme in moneda aleasa in prealabil.

 1. Politica de livrare si retur/dreptul de retragere

Vanzarea online a tichetelor se face cu intermedierea platformei EuPlatesc.ro (procesator de plati online autorizat – societatea EuroPayment Services S.R.L., J40/9950/2006, CUI RO18773866, cu sediul în Bucuresti, str. Ion Campineanu, nr. 11, Bloc Union, etaj 8, camera 803, Sector 1, România), conform conditiilor de utilizare ale acestei platforme (disponibile pe site-ul https://www.euplatesc.ro/termeni-si-conditii.php ), utilizand plata online cu cardul bancar.         

            Dovada achizitiei tichetului de acces va fi comunicata exclusiv electronic, pe e-mailul cumparatorului, conform datelor furnizate de acesta cu ocazia achizitiei. Tichetul electronic este unic şi netransmisibil. Datele de comandă introduse în sistemul TM SRL (date cu caracter personal) trebuie să corespundă cu cele ale persoanei care se prezintă la intrarea la eveniment pentru verificarea şi validarea tichetului electronic.

            Confirmarea comenzii cat si dovada de cumparare nu va fi valabila ca o factura. Cumparatorii pot solicita TM SRL, iar aceasta va proceda la, emiterea de factura fiscala pentru achizitia efectuata.

În conformitate cu Ordonanța de urgență nr. 34/2014 („OUG 34/2014”), privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât costurile directe legate de returnarea produselor și eventualele prejudicii provocate de diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora.         

Procedura pentru exercitarea dreptului de retragere se va initia cu o solicitare de catre Client prin trimiterea unui email la adresa de contact. Se va raspunde in termen de 48-72 ore de la receptia solicitarii.

TM SRL va gestiona rambursarea pretului prin transfer bancar, Cumparatorul fiind obligat sa furnizeze toate datele necesare pentru rambursare(titularul contului, cod IBAN si BIC/SHIFT).

Retragerea trebuie sa intervina cu cel putin 48 de ore inainte de data si ora evenimentului, cumparatorul cunoscand si acceptand conditiile de desfasurare a evenimentului prezentate pe site-ul nostru, precum si faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa aceasta data si dupa executarea completa a contractului de catre profesionist, în conformitate cu art. 16 lit. a) din OUG 34/2014.

Neexercitarea dreptului de retragere in conditiile legii si conform celor mai sus mentionate decade cumparatorul din dreptul de a i se restitui pretul achitat, chiar daca acesta nu participa la eveniment si indiferent de motivul pentru care nu participa.

 1. Modificari ale Termenilor si Conditiilor, legislația și jurisdicția aplicabile

 TM SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea site-ului, fara notificare prealabila catre Utilizatori.

Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

In cazul existentei unor litigii cu privire la orice ține de încheierea, executarea, valabilitatea, întinderea, înțelesul etc. relațiilor contractuale dintre părți, este aplicabil prezentul document in versiunea de la data accesarii site-ului sau, dupa caz, de la data achizitiei serviciului. De asemenea, partile isi exprima acordul expres ca instanta judecatoreasca competenta teritorial sa fie instanta competenta material din mun. Cluj-Napoca.

 1. Comunicarile intre părți

Orice comunicare care este necesara intre TM SRL si Utilizator este valabil efectuata prin e-mail la adresa prevăzută în prezente sau, în scris, la sediul TM SRL.

            Notificarile TM SRL. catre Utilizator se vor face in conformitate cu datele furnizate e site-ul nostru. Utilizatorul este de acord in mod expres ca utilizarea e-mailului sa fie considerata o procedura valida pentru comunicarile referitoare la utilizarea site-ului nostru sau referitoare la achizițiile efectuate.

 1. Garanția acordată pentru serviciile TM S.R.L.

T.M. S.R.L. recunoaște pentru serviciile achiziționate aplicarea tuturor garanțiilor incidente conform legislației interne și europene, specifice tipului de contract încheiat.

PROTECŢIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.

TELEFONUL CONSUMATORULUI: 0800 080 999 – linie telefonică cu apelare gratuită din reţeaua ROMTELECOM

Site-ul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

x Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security