Tel. +40 730 519 590   |  E-mail:  contact@elitemedicale.ro

Politica de livrare si retur/dreptul de retragere

 

Vanzarea online a tichetelor se face cu intermedierea platformei EuPlatesc.ro (procesator de plati online autorizat – societatea EuroPayment Services S.R.L., J40/9950/2006, CUI RO18773866, cu sediul în Bucuresti, str. Ion Campineanu, nr. 11, Bloc Union, etaj 8, camera 803, Sector 1, România), conform conditiilor de utilizare ale acestei platforme (disponibile pe site-ul https://www.euplatesc.ro/termeni-si-conditii.php ), utilizand plata online cu cardul bancar.         

            Dovada achizitiei tichetului de acces va fi comunicata pe e-mail cumparatorului, conform datelor furnizate de acesta cu ocazia achizitiei. Tichetul electronic este unic şi netransmisibil. Datele de comandă introduse în sistemul TM SRL (date cu caracter personal) trebuie să corespundă cu cele ale persoanei care se prezintă la intrarea la eveniment pentru verificarea şi validarea tichetului electronic.

            Confirmarea comenzii cat si dovada de cumparare nu va fi valabila ca o factura. Cumparatorii pot solicita TM SRL, iar aceasta va proceda la, emiterea de factura fiscala pentru achizitia efectuata.

 

            În conformitate cu Ordonanța de urgență nr. 34/2014 („OUG 34/2014”), privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât costurile directe legate de returnarea produselor și eventualele prejudicii provocate de diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora.         

            Procedura pentru exercitarea dreptului de retragere se va initia cu o solicitare de catre Client prin trimiterea unui email la adresa de contact. Se va raspunde in termen de 48-72 ore de la receptia solicitarii.

            TM SRL va gestiona rambursarea pretului prin transfer bancar, Cumparatorul fiind obligat sa furnizeze toate datele necesare pentru rambursare(titularul contului, cod IBAN si BIC/SHIFT).

            Retragerea trebuie sa intervina cu cel putin 48 de ore inainte de data si ora evenimentului, cumparatorul cunoscand si acceptand conditiile de desfasurare a evenimentului prezentate pe site-ul nostru, precum si faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa aceasta data si dupa executarea completa a contractului de catre profesionist, în conformitate cu art. 16 lit. a) din OUG 34/2014.

            Neexercitarea dreptului de retragere in conditiile legii si conform celor mai sus mentionate decade cumparatorul din dreptul de a i se restitui pretul achitat, chiar daca acesta nu participa la eveniment si indiferent de motivul pentru care nu participa.

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security