Tel. +40 730 519 590   |  E-mail:  contact@elitemedicale.ro

Forumul

Progrese şi Excelență în Otorinolaringologie 2024

Suntem onorați să vă invităm la Forumul “Progrese și Excelență în Otorinolaringologie” și evenimentul festiv ,,Gala Elitelor Medicale în Otorinolaringologia Românească.

Acestea se vor desfășura la Zalău, în perioada 26 – 27 aprilie 2024, în cadrul elegantului complex de evenimente Brilliant Parc.

Evenimentele sunt organizate de Elite Medicale şi Forumul Serviciilor şi Tehnologiilor Medicale, în parteneriat cu Societatea Română de Otorinolaringologie şi Chirurgie Cervico-Facială, Societatea Română de Rinologie şi Societatea Română de Audiologie şi Patologie a Comunicării.

Aflat la cea de-a doua ediție, Forumul va reuni comunitatea medicală și științifică ORL, dezbaterile profesioniștilor din acest domeniu medical aducând în prim plan tematici de interes și actualitate, precum și abordări inovatoare. Manifestarea este dedicată tuturor profesioniștilor din domeniul ORL și reprezintă prilejul unui schimb valoros de informații de specialitate, precum și de stabilire a unor conexiuni veritabile cu alți experți din domeniul medical, cât și cu reprezentanți ai companiilor de profil.

Forumul va fi creditat EMC.

Lectori

Specialiști din domeniu vor avea o serie de prezentări științifice, workshop-uri, precum și ateliere de hands-on

Conf. Univ. Dr. Hainăroșie Răzvan
Conf. Univ. Dr.
Răzvan Hainăroșie
Prof. Univ. Dr.
Alma Maniu
Prof. Univ. Dr. Sarafoleanu Codruț
Prof. Univ. Dr.
Codruț Sarafoleanu
Prof. Univ. Dr. Albu Silviu
Prof. Univ. Dr.
Silviu Albu
Prof. Univ. Dr. Berteșteanu Șerban
Prof. Univ. Dr.
Șerban Berteșteanu
dr Mădălina Georgescu orl
Conf. Univ. Dr.
Mădălina Georgescu
CONF. UNIV. DR.
MARIA ALUAȘ
PROF. UNIV. DR.
ANGHELINA FLORIN
Prof. Univ. Dr.
Dan Cobzeanu
ȘEF DE LUCRĂRI
GHEORGE IOVĂNESCU
ȘEF DE LUCRĂRI Dr.
VIOLETA NECULA
Conf. Univ. Dr.
FELICIA MANOLE
Dr.
LOREDANA MITRAN
Conf. Univ. Dr.
ADRIANA NEAGOȘ
CONF. UNIV. DR.
SEBASTIAN TRANCĂ
Conf. Univ. Dr.
GABRIELA CORNELIA MUȘAT
Dr.
RALUCA ENACHE
Dr.
Anamaria Matioc
Dr.
IULIU MOLDOVAN
PROF. UNIV. DR.
DAN GHEORGHE

Ateliere

Hands-On

Programul va cuprinde o serie de prezentări științifice, workshop-uri, precum și ateliere hands-on, urmând să fie actualizat până în data de 1 martie 2024.
Fiecare participant la Forum se poate înscrie Gratuit la un singur Atelier Hands-On.
Conf. Univ. Dr. Hainăroșie Răzvan
Prof. Univ. Dr. Albu Silviu

Atelier Hands-On

Bronhoscopia rigidă și flexibilă - Pas cu pas

Lectori:

⁃ dr. Loredana Mitran
⁃ dr. Denisa Secasiu
⁃ dr. Anamaria Matioc
 
La acest atelier se pot înscrie maxim 15 cursanți.
 
Atelierul Bronhoscopia rigidă și flexibilă – Pas cu pas este susținut cu sprijinul KARL STORZ

Atelier Hands-On

Manangementul Sindromului de Apnee în somn de tip Obstructiv și importanța Poligrafiei Cardiorespiratorii în diagnosticul acestei patologii

Lectori:

⁃dr. Oana Ruxandra Aliuș
⁃dr. Anca Maierean 
 
La acest atelier se pot înscrie maxim 15 cursanți.
 
Acest atelier este susținut cu sprijinul VitalAire

Sesiunea științifică va fi urmată de evenimentul festiv ,,Gala Elitelor Medicale în Otorinolaringologia Românească”, aflat de asemenea, la cea de-a doua ediție. Acesta va marca recunoașterea celor mai înalte standarde de performanță și excelență ale reprezentanților comunității medicale ORL, reunind și recompensând cele mai pro-active, vizionare și dedicate cadre medicale, cât și entități din domeniu.

Gala Elitelor Medicale în Otorinolaringologia Românească se va desfășura sub cupola celei mai prestigioase manifestări medicale din țara noastră, Gala Elitelor Medicale, devenită deja un brand de referință în zona medicală. Evenimentul Gala Elitelor Medicale a debutat în anul 2016, având o evoluție constantă și beneficiind de prezența reprezentanților societăților academice și medicale naționale și internaționale.

Prin această abordare, organizatorii Galei Elitelor Medicale au ca obiectiv asigurarea continuității acestui eveniment, la un nivel cât mai înalt de participare a profesioniștilor care activează în domeniul medical, al reprezentanților mediului universitar și al societăților de profil din domeniu, precum și realizarea celor mai importante evenimente medicale din estul Europei.

Astfel, în cadrul evenimentului festiv Gala Elitelor Medicale în Otorinolaringologia Românească premianții vor fi răsplătiți pentru calitatea actului medical, pentru contribuția adusă în domeniile cercetării și dezvoltării, pentru constanța eforturilor depuse în activitatea desfășurată, pentru management eficient, cât și pentru devotamentul manifestat față de pacienți.

Premiile acordate se vor constitui în mai multe secțiuni distincte.

Lumea ORL e cunoscută cel mai bine chiar de către cei care o construiesc. Din acest motiv, prin prisma experienţei, dar şi în funcție de categoriile de premii, medicii specialiști și rezidenți ORL îi pot nominaliza pe cei mai performanţi dintre membrii acestei comunităţi medicale. Va fi premiat cel care adună cele mai multe nominalizări la categoria respectivă.

Celebrarea profesionalismului și excelenței în domeniul medical ORL va fi marcată, de asemenea, de o cină festivă.

Vezi video oficial de la ediția anterioară:

Ne vedem în curând!

 

Pregătim din timp Forumul Progrese şi Excelență în Otorinolaringologie.

Nu uitați să vă rezervati locul și să marcați în calendar datele de 26-27 aprilie 2024
Vă vom informa punctual cu noutăţile ediţiei.
Înscrierea este luată în considerare doar după efectuarea plății!

Puteți achita aici!

Taxa de participare este de 250 lei (tva inclus) si poate fi achitată și prin transfer bancar (taxele bancare vor fi suportate de participant), folosind datele de mai jos:

• Beneficiar: Transilvania Multimedia SRL , CUI: RO39748814.

• Cont IBAN: RO55BTRLRONCRT0460954501, Banca: Transilvania. După efectuarea plății prin transfer bancar vă rugăm să trimiteți dovada plății, împreună cu datele de facturare, la secretariatul conferinței pe adresa contact@elitemedicale.ro (nr. de telefon: 0743.022.431) pentru a putea primi confirmarea înregistrării dvs.

• Pentru emiterea facturii pe persoană juridică (firma, SRL, cabinet, etc), vă rugăm să transmiteți numele companiei, adresa și codul fiscal

• Pentru emiterea facturii pe persoană fizică, vă rugăm să transmiteți numele dvs complet, CNP si adresa.