Tel. +40 730 519 590   |  E-mail:  contact@elitemedicale.ro

Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale, ediţia a III-a, magnet pentru sute de medici și cercetători de renume

Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale, ediţia a III-a, a avut loc în data de 20 mai 2022, la Bistrița.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Evenimentul a reunit peste 400 de medici și cercetători de renume, din țară și din străinătate, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, fiind organizat de către publicația „Ziar Medical”, cu susținerea Colegiului Medicilor Bistrița-Năsăud, a Spitalului Județean de Urgență Bistrița și a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Specialitățile medicale care au reprezentat obiectul dezbaterilor din cadrul evenimentului au fost: Urologie, Oncologie, Neurochirurgie, Gastroenterologie, Ortopedie, respectiv Medicină Legală.

Manifestarea a cuprins și conferința de Management și dezvoltare medicală, unde au participat reprezentanți ai Ministerului Sănătăţii, Ministerului Finanţelor, Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate, manageri de spitale, exponenți ai Caselor de Asigurări de Sănătate şi ai altor instituții din domeniu.

Conferința de Oncologie a adus în discuție subiecte precum „Testele predictive în oncologie în România. Perspectiva patologului” sau ”Relevanța clinică a analizelor genomice în cancer”.

De asemenea, în cadrul Conferinței de Urologie au fost împărtășite experiențe legate de  transplantul renal, laparoscopia 3D, nefrectomia parțială, lasere utilizate în urologia de azi etc.

Inspirând, astfel, organizarea a șapte conferințe majore, creditate EMC, profesioniștii din mediul spitalicesc au avut ocazia de a socializa, prin mese rotunde și demonstrații tehnologice, cu specialiști din companii farmaceutice, experți din administrația publică, reprezentanți ai societății civile și ai sectorului de business.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security