Tel. +40 730 519 590   |  E-mail:  contact@elitemedicale.ro

Gala Elitelor Medicale Transilvane 2018

Gala Elitelor Medicale Transilvane 2018 şi-a onorat laureaţii ediţiei a III-a

În data de 26 aprilie 2018 a avut loc Gala Elitelor Medicale Transilvane, a III-a ediție a prestigiosului eveniment.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Gala a avut loc la Wonderland Cluj Resort, ridicându-se la înălțimea evenimentelor precedente și premiind încă o dată, profesionalismul și dedicarea neîntreruptă a medicilor din Transilvania.

Organizatorii acestei ediții au fost Clujul Elitelor şi Valorilor și Ziar Medical, în parteneriat cu Facultatea de Medicină a Universităţii ‘Lucian Blaga’ Sibiu.

Gala a întrunit peste 200 de invitați din cele mai importante centre medicale transilvane (Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Sibiu, Timișoara și Oradea).

Gala Elitelor Medicale Transilvane 2018

În cadrul evenimentului s-a discutat intens despre modele demne de urmat – la catedră, la patul bolnavului, în cercetare, în reprezentare națională sau internațională. 

Prof. dr. Radu Badea a menționat următoarele:

„Evenimentul trebuie văzut și apreciat ca un omagiu adus medicilor din România, omagiu adus unei societăți care încearcă să fie sănătoasă. Gala reprezintă însă și un omagiu adus înaintașilor, celor care au deschis calea învățământului medical superior în arealul transilvan și nu numai”.

Gala Elitelor Medicale Transilvane Wonderland

S-a vorbit mult și despre echipa medicală ca un tot unitar, despre premiile care responsabilizează, despre generația tinerilor medici entuziaști, cărora ar trebui să le fie create condiții decente pentru a profesa în România.

La prestigiosul eveniment a mai fost prezent și Dr. Raed Arafat, părintele SMURD România, care a vorbit despre importanța calității în sistemul sanitar, în defavoarea aspectelor ce țin strict de cantitate.

Gala Elitelor Medicale Transilvane Raed Arafat

Ionut Geană, Fondatorului platformei Ziar Medical și Clujul Elitelor şi Valorilor a subliniat următoarele:

„Am început acest demers în urmă cu trei ani, cu convingerea că sistemul românesc de sănătate are reprezentanţi de marcă şi în ţară nu numai în clinicile de stat şi private din străinătate. Am încercat să identificăm şi să susţinem iniţiative individuale în domeniul sănătăţii, cu premise de dezvoltare la nivel regional, dându-ne silinţa să ne ducem şi la nivel naţional la anul, împreună cu partenerii care sunt în seara aceasta alături de noi şi cărora le mulţumesc”.

Gala Elitelor Medicale Transilvane editia a III-a

Vezi Galeria Foto completă!

Printre premianți se numără: dr. Simona Oprița (Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” Cluj-Napoca), prof. dr. Dumitru Zdrenghea, prof. dr. Alexandru Rotaru – ambii de la UMF „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca –, prof. dr. Horațiu Suciu (Institutul de Urgență de Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș), prof. dr. Mariana Păcurar (UMF Târgu Mureș), prof. dr. Mircea Mițariu (Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de medicină dentară), prof. dr. Gheorghe Bumbu (FMF Oradea) și prof. dr. Mišo Virag (Zagreb).

Citește mai multe despre eveniment și despre premianții Galei chiar aici!

Vizionează chiar acum cele mai importante momente de la Gală.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security