Tel. +40 730 519 590   |  E-mail:  contact@elitemedicale.ro

Gala Elitelor Medicale Maramures

Maramureşul a fost gazda ediţiei a V-a a Galei Elitelor Medicale! 

Maramureşul a fost gazda ospitalieră a Galei Elitelor Medicale, eveniment aflat la cea de-a V-a ediţie, care a avut loc în Baia Mare, în data de 15 iulie 2021, la Hotel Romaniţa.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Evenimentul a fost organizat de Brandul Ziar Medical, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş, debutând cu o reprezentație oferită de îndrăgitul Ansamblu Transilvania.

Cuvântul de deschidere l-a avut fondatorul evenimentului, Ionuț Geană, urmat de vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Lazăr, care a mulțumit medicilor maramureșeni pentru efortul și implicarea lor în lupta împotriva cu COVID-19.

Aflată la cea de-a V-a ediție, Gala Elitelor Medicale și-a desemnat în acest an câștigătorii din rândul celor mai renumiți reprezentanți ai sistemului sanitar, public și privat, care au fost premiați pentru rezultatele de excepție obținute și pentru serviciile oferite în domeniul medical.

Evenimentul a propus participanţilor o varietate de subiecte aflate la mare interes și actualitate în sfera medicală, invitaţii fiind distinşi membri ai comunităţii medicale şi academice din România. 

Gala a creat, în cadrul meselor rotunde, oportunităţi pentru participanţi, de a prezenta şi împărtăşi experienţe, a explora noi direcţii, de a se angaja în dezbateri alături de experţi din sectorul medical.

Marele Premiu al Galei Elitelor Medicale a fost acordat academicianului prof. univ. dr. Irinel Popescu, Președintele Academiei de Științe Medicale (2011-2019), părintele Transplantului Hepatic și, totodată, fondatorul Chirurgiei Robotice din România. 

Acesta a fost premiat pentru întreaga sa activitate de peste 40 de ani, fiind părintele celei mai complexe și dificile intervenții din chirurgia abdominală – transplantul hepatic.

Dr. Irinel Popescu

Cu această ocazie, prof. univ. dr. Irinel Popescu a adus un omagiu Școlii românești de chirurgie și mentorilor care l-au format.

Vezi aici mai multe detalii!

Printre câștigătorii acestei ediții se numără Prof. Dr. Alina Daniela Tănase, director medical al Institutului Clinic Fundeni – Premiul pentru Performanță și Inovație în Domeniul Medical, Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare – Premiul pentru Cea Mai Bună Echipă/Secție Spitalicească, Spitalul Clinic ″Dr. C.I. Parhon″, Compartimentul de Transplant Renal, Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

Premianti Gala Elitelor Maramures

Vezi Galerie Foto completă!

Premiile Galei Elitelor Medicale, ediția a V-a au fost:

1. Premiul pentru excelenţă în medicină;

2. Performanţă şi inovaţie în domeniul medical;

3. Educaţie şi cercetare în domeniul medical;

4. Premiul pentru întreaga activitate medicală;

5. Premiul pentru management şi dezvoltare medicală;

6. Premiul pentru profesionalism în asistenţă medicală;

7. Cea mai bună echipă de urgenţă;

8. Cea mai bună echipă/secţie spitalicească;

9. Cel mai bun medic de familie;

10. Premiul pentru cea mai dinamică societate medicală.

Gala Elitelor Medicale Maramureș
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security